duminică, 19 iulie 2009

Romania za end of ciois and houp and ce mai vrei tu!

Si CA CAracterizarea tarii noastre sa fie aproape completa voi vb azi despre...POLITICA!Curva aia nenorocita care te scoate aiurea din casa daca esti major,mereu pe timpd e iarna pentru a alege cine dracu sa te fure si sa te joace!

Vedem cum toti isi cumpara masini luxoase,bubuie de prostie cu 7 diplome,pe banii luati din impozitul de orice!se poate spune ca e pentru ei un CREDIT PENTRU ORICE!CA LA BANCA!

Toti incapabilii ajung sa conduca tara asta!cum dracu sa te cheme Placinta?si fie ministrul sportului dar tu sa n-ai habar de niciun sport!Ilie Nastase,Hagi,Nadia,CHIAR SI BANEL NICOLITA,nu ajung ministri ai sportului!si culmea astia chiar au cunostinte!la noi in tara nici Rafa Nadal nu ajunge ministru al sportului!Ne conduc niste sacali care ne fura pe fata dar noi,ca niste buni cetateni ce suntem ,mergem ca niste zombie sa votam crezand in aberatiile pe care si le imprumuta lafel de mult cum isi imprumuta femeile!Curva asta nenorocita de politica este o sursa de venit pentru cei din alte sfere sociale care nu au idee cum e sa cari apa cu galeata ca nu ai apa curent sau sa stai fara curent electric!

In schimb ei stiu cum sa faca un logan sa coste 90.000de euro,sa faca o scena din 3 lemne de 100.000 de euro si cums a faca autostrazi care nu inainteaza ci inapoiaza!

Suntem unica tara cu borduri suspendate!mergeti in zona Macaralei din Titan si veti putea admira capodopera li Videanu,primarul inc are mi-am bagat pula atat d emult incat numaruld e repetari este egal cu numaruld e orepetrecute in 311 in drumulmeu spre MUNTE,pardon!SCOALA!

Care dracu scoala nu stiu:-?ca mergem ca idiotii sa vedem cum toti lingaii au medii de Oxford dar habar nu au ce sunt moristile eoliene,unde dracu e Bolivia pe harta si unde e Campia TRANSILVANIEI!

Acum mai nou s-a schimbat bacul!ok!dar cacatul care imputea examenul a ramas!LIMBA ROMANA!ALA DE LA FILO DA ROMANA CA ALA DE LA STIINTE!DAR ALA DE LA ECONOMIC ARE VARIANTA 2 DE MATEMATICA:-?MDA!sunt eu nebun

Sa il injur si pepresedinte!chiombaliul ala infect ca duhneste a vischi1care opreste gandirea libera,facandu-i pe cei care o incearca huligani si GAOZARI!

Am citit jurnalullui Che Guevara!ma impresionat discursul din 1960 de la Facultatea de Medicina in care ma facut sa inteleg cum ar trebuii sa mearga o revolutie!

Trebuie sa o facem!si nu cu vb buna!nu fratilor!arma in mana si pusa la tampla curvarilor,care iau prostamol si laxative pe banii nostri,cauzele fiind dormitul in scaun de piele!

Cand se vor vedea cu pistolul in tampla,imediat fug ca nu au demnitate sau imediat fac legile sa ne convina si noua!

Lumea spune ca sunt nebun ca gandesc asa!dar alta riposta este inutila!ei devenind imuni!

Politica este o curva nenorocita!numai lasati bunicii,parintii si nici voi sa nu mergeti la vot!sau daca o faceti,pe buletinuld e vot sa scrieti:"IMI BAG PULA IN MINCIUNILE VOASTRE SI IN PROMISIUNILE DE CACAT!

TREBUIE SA IESIM IN STRADA!

eu planuiesc revolutia inca din a8a!

Uniti ii terminam!

Gata! sa numai avem mmancatori de bani publici!

CAND VINE GABORUL S AII SPUI CU TOT TUPEUL:"TACI IN PULA MEA DE FRAIER CA ESTI PLATIT DIN BANII MEI!O BUCATA DIN TINE IMI APARTINE!"la posta lafel!cand aia o linge-n cur pe sefa sa strigi al ea:FAAAAAAAAAAAAAA,TIMPUL E PRETIOS!TE PALTESC SA STAI?TACI IN PLM SI FA-TI TREABA!SIA SA TE MISTI CA MORTU!

TREBUIE SA INVATAM SA NE RECASTIGAM DREPTURILE DISPARUTE DINC AUZA ACESTOR PADUCHI POLITICI CARE NE SORB VIATA PRIN TAXE!
Sa scapam d elipitorile astea!
Toti pot face orice cand vine campania!
Gata!
PUTEREA SUNTEM NOI!NU EI!
FARA VOTURI!SCUIPATI SI INJURATI TREBUIE SA FIE TOTI CEI SUTN CANDIDATI
FLEGMA SI SCUIPATUL CURATA SENATUL!
HAI LIBERARE!
P.S. tot cred ca am batut campii in lung si lat:))

Un comentariu:

  1. this ain't gonna happen :| revolutie in Romania anului 2009... ? poate doar daca se isca ceva pe plan mondial, altfel nu :P

    RăspundețiȘtergere